Mauro Icardi'nin yeni adresi belli oldu

Mauro Icardi'nin yeni adresi belli oldu
Galatasaray'ın yıldız santraforu Mauro Icardi'nin sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılarak AL-Hilal'e gideceği iddia edildi.Trendyol Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, şampiyonluk ipini tekrardan göğüslemek...
Galatasaray'ın yıldız santraforu Mauro Icardi'nin sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılarak AL-Hilal'e gideceği iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, şampiyonluk ipini tekrardan göğüslemek istiyor. Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen dünyaca ünlü golcü yıldızı Mauro Icardi'nin yeni adresinin de belli olduğu öne sürüldü.

2 sezondur Galatasaray'da başarılı bir performans sergileyen Icardi'nin adı Avrupa'nın birçok büyük takımı ile anılıyordu. Ancak Icardi için bu kez sürpriz bir takım devreye girdi.

Türkiye Gazetesi'nin Arabistan basınından derlediği habere göre, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal, Icardi'yi radarına aldı.

Forvete takviye yapılmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus'un, Mauro Icardi'yi gözüne kestirdiği öne sürüldü.

Galatasaray razı değil

Sarı-kırmızılı yönetimin ise yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin takımdan ayrılığına sıcak bakmadığı ifade edildi.