Mbappe transferinde Real Madrid'e rakip çıktı

Mbappe transferinde Real Madrid'e rakip çıktı
Paris Saint Germain (PSG) ile Kylian Mbappe arasında ipler kopmak üzere. Fransız devi, yeni sözleşme imzalamazsa 24 yaşındaki yıldızıyla yollar ayrılacak. Mbappe için 240 milyon dolarlık bonservis bedeli için Real Madrid favori...

Paris Saint Germain (PSG) ile Kylian Mbappe arasında ipler kopmak üzere. Fransız devi, yeni sözleşme imzalamazsa 24 yaşındaki yıldızıyla yollar ayrılacak. Mbappe için 240 milyon dolarlık bonservis bedeli için Real Madrid favori gösterilse de Liverpool'un teklifinin de masada olduğu konuşuluyor.

Gazeteoksijen'in haberine göre; Fransız süper yıldız Kylian Mbappe'nin kulübüyle önümüzdeki seni biticek olan sözleşmesini uzatmayacağını söylemesinden sonra PSG yönetimiyle arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, "Kimse kulüpten büyük değil" ifadeleri ile yıldız futbolcuya rest çekti. Al-Khelaifi, "Benim pozisyonum çok net. Kylian kalmak istiyorsa; kalmasını istediğimizi her fırsatta söylemek istemiyorum, yeni sözleşme imzalamak zorunda. Dünyanın en iyi oyuncusunu bedava kaybetmek istemiyoruz. Bunu yapamayız" dedi.

"Real Madrid teklifini yineleyecek"

Gelişmeler üzerine gözler Real Madrid'e çevrildi. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, eflatun-beyazlıların geçen yıl reddedilen 200 milyon euroluk teklifini yineleyeceğini yazdı.

Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru, FIFA menajeri Marco Kirdemir ile özel bir röportaj gerçekleştiren İspanyol yayın organı MARCA, Liverpool'un Fransız yıldızın transferi için koşullarını zorlayacağını hatta 300 milyon dolardan (236 milyon sterlin/274 milyon euro) daha fazlasını gözden çıkarabileceğini belirtti.

Gazeteci Edu Aguirre ise Liverpool'un Fransız golcü için PSG yönetimine 217 milyon dolar teklif ettiğini yazdı.

Buna rağmen Alexis Mac Allister için 40, Dominik Szoboszlai için ise 70 milyon euro bonservis ödeyen Liverpool'un Mbappe için iddia edildiği gibi devasa bir teklif sunma ihtimali zayıf kabul ediliyor.