Mehmet Aslantuğ'dan Selçuk Özdağ tepkisi

Mehmet Aslantuğ'dan Selçuk Özdağ tepkisi
CHP listelerinden Muğla Milletvekili seçilen Selçuk Özdağ, beraberindeki 10 kişiyle birlikte CHP yönetimine istifa dilekçelerini verdiklerini açıkladı. TİP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ, Özdağ'ın açıklamasına...

CHP listelerinden Muğla Milletvekili seçilen Selçuk Özdağ, beraberindeki 10 kişiyle birlikte CHP yönetimine istifa dilekçelerini verdiklerini açıkladı. TİP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ, Özdağ'ın açıklamasına tepki gösterdi.

CHP listelerinden Gelecek Partisi adına Muğla milletvekili olan Selçuk Özdağ, milletvekilliği kaydını yaptırdıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Biz bugün Gelecek Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne istifa dilekçelerimizi verdik 10 milletvekili arkadaş TBMM’ye de vermiş bulunuyoruz" dedi.

Özdağ'a tepki gösteren Mehmet Aslantuğ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bunu hatırlatmak istemezdim! Belki de böyle bir zemini önden okumak; muhtemel açığa yapılacak hesapları / propagandaları görmek, hiç girmemek daha da doğruydu; ama, biz kendi adımıza hesap yapmayı ayıp bildik. Muğla’nın CHP seçmenine hayırlı uğurlu olmasını dilerim."

TIKLAYIN - CHP listelerinden TBMM’ye giren Gelecek Partililer, istifa ediyor