Mehmet AurelIo: FENERBAHÇE’DE ÇOK MUTLUYUM

Mehmet AurelIo: FENERBAHÇE’DE ÇOK MUTLUYUM
2003-2008 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli ekibin teknik ekibinde görev almaya başlayan Mehmet Aurelio, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.Fenerbahçe’ye döndüğü için...

2003-2008 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli ekibin teknik ekibinde görev almaya başlayan Mehmet Aurelio, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe’ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Aurelio; dönüş hikayesini, koronavirüs salgını gündemini ve bu süreçte yapılan hazırlıkları değerlendirdi.
Evine döndüğü için çok mutlu hissettiğini belirterek sözlerine başlayan Aurelio, karşılaştığı atmosferle ilgili, “Ortam mükemmel. Teknik ekip ve oyuncular bana çok destek oluyorlar, hepsine teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum, sosyal medyadan çok fazla mesaj gönderiyorlar. Evime döndüğüm için mutluyum. Eski zamanda yaşadığımız mutlulukları tekrar yaşayacağız.” dedi.
Geri dönüş hikayesini ise Aurelio, “Gerçekten benim için çok önemi bir gelişmeydi. 2003 senesinde Fenerbahçe’ye geldim ve burada 5 sezon geçirdim. Burada çok mutluydum. Fenerbahçe benim bugüne kadar en mutlu olduğum, benim için en önemli kulüp” şeklinde konuştu.