Mehmet Metiner, gözaltına alınan Feyza Altun'u hedef aldı

Mehmet Metiner, gözaltına alınan Feyza Altun'u hedef aldı
Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, şeriat karşıtı sözler nedeniyle gözaltına alınan Avukat Feyza Altun'u hedef alarak "Şeriata karşı olabilirsiniz ama edepsiz ve küfürbaz bir dille bunu ifade edemezsiniz" dedi.Yeni Şafak yazarı Mehmet...
Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, şeriat karşıtı sözler nedeniyle gözaltına alınan Avukat Feyza Altun'u hedef alarak "Şeriata karşı olabilirsiniz ama edepsiz ve küfürbaz bir dille bunu ifade edemezsiniz" dedi.

Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, şeriat karşıtı sözleri nedeniyle gözaltına alınan avukat Feyza Altun'u hedef alarak, "Şeriata düşman olabilirsiniz. İslamiyet’in değerler sistemine düşman olabilirsiniz. Ama edepsiz ve küfürbaz bir dille bunu ifade edemezsiniz. Hele de bir bayan iseniz edep sınırlarını aşan müstehcen küfürler kullanmamalısınız." dedi.

Metiner yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Şeriatın politik bir rejim olduğunu söyleyenler aslında İslâmiyet’in öngördüğü değerler sistemine olan düşmanlıklarını gizlemeye çalışanlardır. Bu ülkedeki şeriat düşmanlarının gizledikleri asıl niyetleri budur. “Taliban” göndermeleri “politik rejim” tanımlamaları tamamen bir kılıftan ibarettir. Biz kendimizi Şeriat-şeriatçılık üzerinden tanımlama ihtiyacı duyanlardan değiliz. Öğretimizin böyle bir tanım mecburiyeti de yok. Ama birilerinin şeriat üzerinden sergiledikleri düşmanlık, İslamiyet’in değerlerine olan düşmanlıkla alakalıdır. Nerden mi biliyoruz? Üsluplarından, dillerinden, nefretlerinden. Baksanıza ne kadar da küfürbazlar!"