Mehmet Yılmaz: Akşener, CHP seçmeninin çantada keklik olmadığını bilmeli

Mehmet Yılmaz: Akşener, CHP seçmeninin çantada keklik olmadığını bilmeli
T24 yazarı Mehmet Yılmaz, 31 Mart Yerel seçimlerinde tek başına seçimlere girme kararı alan İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yönelik olarak "Kırgın, kızgın ve küskün CHP'li seçmenin, sandığa giderse oy vereceği tek seçeneğin...

T24 yazarı Mehmet Yılmaz, 31 Mart Yerel seçimlerinde tek başına seçimlere girme kararı alan İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yönelik olarak "Kırgın, kızgın ve küskün CHP'li seçmenin, sandığa giderse oy vereceği tek seçeneğin kendisi olduğunu düşünüyor ama bunun o kadar da "çantada keklik" olmadığını bilmeli. Çünkü o seçmen Kılıçdaroğlu'na olduğu kadar olmasa bile Akşener'e de kızgın aslında." dedi.

Yılmaz, partisine tepkili olan CHP'li seçmene ve yerel seçimlere ilişkin düşüncelerini şöyle ifade etti:

"Seçmen bu açmazdan nasıl çıkacak, bugünden bir şey söylemek zor.

Kırgın, küskün ve kızgınlar; bunu seçimde ortaya koyup, CHP'yi zapt etmiş kliğin tasfiyesinin önünü açmak isterler.

Meral Akşener'in "seçime kendi adaylarımızla gireceğiz" derken güvendiği şey biraz da bu.

Akşener de genel seçim sonuçlarının ne olduğunun farkında ve bu haliyle AKP – MHP ittifakı karşısında hiçbir yerde seçimi kazanamayacağını görüyor olmalı.

Kırgın, kızgın ve küskün CHP'li seçmenin, sandığa giderse oy vereceği tek seçeneğin kendisi olduğunu düşünüyor ama bunun o kadar da "çantada keklik" olmadığını bilmeli.

Çünkü o seçmen Kılıçdaroğlu'na olduğu kadar olmasa bile Akşener'e de kızgın aslında.

Akşener'in, "İstanbul ve Ankara'yı AKP kazanırsa kazansın" çıkışının, o seçmende nasıl bir yankı bulduğunu tahmin edebilmek zor değil.

Öte yandan bu kızgın, kırgın ve küskün seçmen, yerel seçimi de kazanmış bir AKP şımarıklığının kendi günlük hayatlarında nelere mal olabileceğini de kuşkusuz ki görüyor.

CHP'yi ele geçirmiş politik çetenin güvendiği de bu."

Yazının tamamı için tıklayın