Melike Şahin iptal olan İBB konseri hakkında konuştu: Süreç yanlış yönetildi, ben öğretmenlerin gönlünü alırım

Melike Şahin iptal olan İBB konseri hakkında konuştu: Süreç yanlış yönetildi, ben öğretmenlerin gönlünü alırım
Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen öğretmenlere özel konserin iptaline ilişkin "Kimseyi ikna etmekle ilgili benim şu anda söyleyecek bir şeyim yok. Benimle hiçbir alakası olmayan bir talihsizlik...

Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen öğretmenlere özel konserin iptaline ilişkin "Kimseyi ikna etmekle ilgili benim şu anda söyleyecek bir şeyim yok. Benimle hiçbir alakası olmayan bir talihsizlik oldu, ben onların gönlünü alırım" diye konuştu.

Şarkıcı Melike Şahin, dün akşam 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü'nü kazandı. Şahin ödülün ardından, geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından organize edilen ve öğretmenler için sahne alacağı iptal ettiği konsere ilişkin konuştu.

Şahin, şunları söyledi:

"Konu hiç ortada kalmadı. Benim şirketim de güzel bir açıklama yaptı. (İBB) Kimseyi ikna etmekle ilgili benim şu anda söyleyecek bir şeyim yok. Sadece oraya gelen insanlara çok ayıp oldu. Hiç benimle bağımsız, alakası olmayan bir sebepten mağdur oldular. O yüzden çok üzüldüm. Benimle hiç ilgisi yok sadece o süreç çok yanlış yönetildi. Telafisi olur tabii, bunlar geçici kırgınlıklar hiçbir şey olmaz. Bizim kıymetlilerimiz öğretmenler, zaten o yüzden ekstra üzüldüm. Halbuki benimle hiçbir alakası olmayan bir talihsizlik oldu, ben onların gönlünü alırım."