Memur kalmadı artık herkes siyasetçi

Memur kalmadı artık herkes siyasetçi
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Ala sosyal medya hesabından siyaset yaparak, muhalefeti eleştirdi. Devlet memuru Ala’nın eleştirirken kullandığı dil ve üslup tepki çekerken, Milli Eğitim Bakanlığı bürokratının...

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Ala sosyal medya hesabından siyaset yaparak, muhalefeti eleştirdi. Devlet memuru Ala’nın eleştirirken kullandığı dil ve üslup tepki çekerken, Milli Eğitim Bakanlığı bürokratının mesajındaki Türkçe hataları da dikkat çekti.
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Ala, “Çatlasanızda patlasanızda Ülkemiz her alanda başarılı olduğu gibi spor alanında da başarılı olacaktır” diye yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. Ala’nın kötü bir üslupla siyasete soyunması sosyal medyada büyük tepki çekti, paylaşıma eleştiri mesajları yağdı. Ala’nın mesajındaki Türkçe hataları ise alay konusu oldu.
Mesajıyla, federasyonlardaki akraba atamalarına yönelik haberlere cevap verdiği anlaşılan Ala aynı zamanda, Ak Parti Erzurum Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da kardeşi.