Meryl Streep ile Don Gummer boşanıyor

Meryl Streep ile Don Gummer boşanıyor
Hollywood'un en uzun süreli evliliklerinden birinin kahramanları olarak bilinen Meryl Streep ve Don Gummer, boşanma kararı aldı. Çift, 45 yıllık evliliklerini bitiriyorÜnlü oyuncu Meryl Streep ile heykeltıraş Don Gummer, 1978'de...

Hollywood'un en uzun süreli evliliklerinden birinin kahramanları olarak bilinen Meryl Streep ve Don Gummer, boşanma kararı aldı. Çift, 45 yıllık evliliklerini bitiriyor

Ünlü oyuncu Meryl Streep ile heykeltıraş Don Gummer, 1978'de evlenmişti. 45 yıllık birlikteliklerini sonlandırma kararı alan çift, boşanıyor.

Altı yıldır ayrı yaşıyorlarmış

İkilinin menajerinin konuyla ilgili yaptığı açıklama 'Page Six'te yer aldı. Sözcü, Mery Streep ile Don Gummer'ın altı yıldır ayrı yaşadıklarını duyurdu.

Çiftin menajerinin açıklamasına göre; Streep ile Gummer, birbirlerine her zaman değer vermeyi sürdürecek olsa da bundan böyle artık evli bir çift gibi yaşamamayı seçti. İkilinin kendi hayatlarını yaşamak istedikleri belirtildi.

Dört çocuk var

Meryl Streep ile Don Gummer'ın, Henry Wolfe, Mamie Gummer, Grace Gummer ve Louise Jacobson adında dört çocuğu bulunuyor.

Mutlu evliliğin sırrını anlatmıştı

Öte yandan Streep, 2002'de uzun ve mutlu evliliğin sırrını, "Îyi niyet ve arada bir susmak..." sözleriyle anlatmıştı.

Meryl Streep, bir aileyi bir arada tutmanın tek bir yol haritası olmadığını ve her şeyin karşılıklı uzlaşmanın önemli olduğunu sözlerine eklemişti.