Mesut Özil Fenerbahçe’de

Mesut Özil Fenerbahçe’de
Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Türk...

Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Türk asıllı Alman futbolcuyla transfer görüşmelerine başlandığını da KAP’a bildirdi. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mesut Özil’in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’ye imza atacak olan Mesut, NTV’de yayınlanan %100 Futbol programına bağlanarak açıklamalarda bulundu. İşte Mesut’un sözleri:
“Çok heyecanlıyım. Konuşmalarımda söyledim. Fenerbahçeliyim. Çok mutluyum. Gelince sizle de görüşüyorum Rıdvan Hocam. Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını. Ben sürekli olarak takımla antrenman yaptım. Son dönemde ülke dışına çıktığım için izolasyon nedeniyle birkaç antrenman kaçırdım. Bayağıdır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok. Bu akşam ailemle İstanbul’a geleceğim. Uçuş saati tam belli değil. Akşam üstü orada olurum. Tam bilmiyorum, burası 3 saat önde galiba. Bu gece Fenerbahçe için İstanbul’dayım inşallah.”