MESUT ÖZİL’DEN BAŞAKŞEHİR’E İMZA

MESUT ÖZİL’DEN BAŞAKŞEHİR’E İMZA
Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da katıldığı imza töreninde Mesut Özil, kendisini turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza...

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da katıldığı imza töreninde Mesut Özil, kendisini turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde, Mesut Özil’in eşi Amine, kızı Eda ve kardeşi Mutlu Özil de yer aldı.

Mesut Özil, Medipol Başakşehir’le sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirterek, “Çok diyecek söz var ama Başakşehir’de olduğum için çok mutluyum. Aile ortamı var, sadece futbola odaklı. Benim hedefim de sadece futbol oynamak, mutlu, huzurlu olmak. O yüzden doğru adreste olduğumu düşünüyorum. Hedefim Başakşehir’de elimden geleni sahada top oynayarak yapmak, takıma yardım etmek ve hedeflerimize ulaşmak. Transfer süreci iyi geçti, konuştuk, anlaştık, geldim. Tabii Fenerbahçe’yle de konuşup anlaştım. Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Tüm kalbimle onlar için en iyisini diliyorum” ifadelerini kullandı.