Meteoroloji'den 3 kente kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji'den 3 kente kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü, Iğdır, Kars ve Ağrı'da kuvvetli rüzgar uyarısında bulunarak, yurttaşları olası risklere karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı. Güneyli ve güneybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli...
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü, Iğdır, Kars ve Ağrı'da kuvvetli rüzgar uyarısında bulunarak, yurttaşları olası risklere karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı. Güneyli ve güneybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarın, özellikle yüksek kesimlerde etkili olması öngörülüyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü Iğdır, Kars ve Ağrı genelinde kuvvetli rüzgar uyarısında bulunarak, yurttaşlara dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Bölge genelinde Iğdır, Kars ve Ağrı özellikle yüksek kesimlerde bugün itibarıyla yarın geceye kadar güneyli ve güney batı yönlerden kuvvetli saatte 40-60 km yüksek kesimlerde hamileli fırtına saatte 70-80 km şeklinde esmesi bekleniyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazi zehirlenmeler tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.