Bahçeli'den CHP'li Tanrıkulu'na tepki: Milletvekilliği düşürülmeli

Bahçeli'den CHP'li Tanrıkulu'na tepki: Milletvekilliği düşürülmeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağan kongreyi 17 Mart 2024 tarihinde yapacaklarını açıkladı. Bahçeli, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na yönelik olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine saldıran bu aşağılık ve sözde milletvekilinin...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağan kongreyi 17 Mart 2024 tarihinde yapacaklarını açıkladı. Bahçeli, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na yönelik olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine saldıran bu aşağılık ve sözde milletvekilinin ağzı düşman ağzıdır. PKK’ya sözcülük yapan bir suçluya hazineden maaş verilmesi günahtır, haramdır. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklama yapıyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz.

Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz, nereye ulaşacağımızın bilincindeyiz. Cumhuriyet'in yeni yüzyılını omuzlayacak ekibimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. 17 Mart'ta 4. Olağan Kurultayımızı yapacağız. Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.''

Bahçeli, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na yönelik olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine saldıran bu aşağılık ve sözde milletvekilinin ağzı düşman ağzıdır. PKK’ya sözcülük yapan bir suçluya hazineden maaş verilmesi günahtır, haramdır. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir" dedi.

Bahçeli, "İYİ Parti'ye komşuluk teklifinde buluşmuştunuz bu halen geçerli mi" sorusuna, "Mahallede komşuya verilecek ev olmadığı anlaşılmıştır" yanıtını verdi.