Millet aptala döndü

Millet aptala döndü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisine katılımlar nedeniyle düzenlenen toplantıda, reform tartışmalarını ve iktidarın dış politikada değiştirdiği üslubu değerlendirdi. Akşener, “Bütün bunlar Türkiye’nin...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisine katılımlar nedeniyle düzenlenen toplantıda, reform tartışmalarını ve iktidarın dış politikada değiştirdiği üslubu değerlendirdi. Akşener, “Bütün bunlar Türkiye’nin makas değiştirdiğini gösteriyor bizzat Sayın Erdoğan tarafından; asıl ben Sayın Bahçeli ve Perinçek’in ne diyeceğini merak ediyorum. Bizim nasıl değerlendirdiğimizden önce Avrupa Birliği üzerinden ‘Eyy’ diye bağıran ‘gazetecimsi’ arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum, asıl izlememiz gereken onlar, aptala döndü insanlar” diye konuştu.
Akşener daha önce önerdiği ama çok taraftar bulmayan “Memleket Masası” teklifini de yeniden gündeme getirdi, “İlginç bir şekilde hem sosyal medyada hem de basında Memleket Masası var. Memleket Masasının kurulup kurulmayacağını soruyorlar. Memleket Masası İYİ Parti’nin teklifi. Dün bağırıp çağıranlar, bugün memleket masası kurulsun diyorlar” ifadesini kullandı.
Meral Akşener İYİ Parti’nin vatandaşın derdini dinleyen ve bunu gündeme getiren bir parti olduğuna vurgu yaptı ve şu mesajları verdi:
YAPTIĞIMIZ İŞ DERT DİNLEMEK
“Millet bizi çağırıyor diyoruz ya gerçekten millet bizi çağırıyor. Biz acılı günlük hayat dinliyoruz. Konya’dan bizi arayanlar var. İşsizler var, anneler var, EBA’dan dert yananlar var. Aksaray’dan Yozgat’tan, Nevşehir’den arayanlar var. Yani İç Anadolu’nun yüzde 70-75 AKP’ye oy verenler arıyorlar. Esnaflar arıyor diyor ki derdimizi söyleyin. Şu anda sadece yaptığımız iş vatandaşların derdini dinlemek, kürsü araçlığı ile grupta, il ve ilçe teşkilatları aracılığı ile yerel basında ses duyurmaktır. Bir süredir manevi değerler üzerinden bir itibar kaybettirme var. İYİ Parti bunu yıkmaya başladı. Artık insanlar birbirlerinin gözlerinin içine bakıyor. CHP’ye, AKP’ye, İYİ Parti’ye oy veren esnafın durumu facia. Vatandaş bunu fark etmiş durumda.”