Milli yıldız Burak Yılmaz: “KİMSEDEN KORKMUYORUZ”

Milli yıldız Burak Yılmaz: “KİMSEDEN KORKMUYORUZ”
Lille formasıyla şampiyonluğa ulaşan milli futbolcular Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı maç öncesi basın toplantısı düzenledi.Toplantıda A Milli Takım'ın formasının her şeyin üzerinde olduğunu belirten kaptan Burak...

Lille formasıyla şampiyonluğa ulaşan milli futbolcular Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı maç öncesi basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda A Milli Takım'ın formasının her şeyin üzerinde olduğunu belirten kaptan Burak Yılmaz, “Kulübümüzde her ne kadar başarı yakalasak da buraya gelişimiz inanın orada yakaladığımız başarının üzerinde duygular ile geliyoruz. Çok güzel bir ortam var. Ailelerimiz de belli bir süre dahil oldu. Dinlendikten sonra hedeflerimiz doğrultusunda kampımıza başlayacağız. Mutluyuz. Başarılı bir sürecin başladığını düşünüyorum. Sizlerin yarı final ya da final hayal etmesini sağlayan bizleriz. Artık bazı hedeflerden kaçamayız” diye konuştu.
En önemli hedefinin İtalya maçı olduğunu belirten Yılmaz, “O maçı almamız lazım. Genel fotoğrafa bakmamak lazım. Biz tek tek maçlara bakıyoruz. Bu çekinme korkma olayı biraz fazla gündeme gelmeye başladı. Kimse kimseden çekinmiyordur. Ne İtalya bizden çekiniyordur ne de biz İtalya’dan çekiniyoruz. Kimseden korkmuyoruz. Saygımız çok büyük. Gözümüzde büyütmüyoruz, küçültmüyoruz da. Biz maçın ne denli sert geçeceğini biliyoruz. İtalya defansı ile biliniyor. İki takım da birbirinden çekinmiyor. Baskı her zaman bana iyi geldi” şeklinde konuştu.
Geçmişte alınan bazı kötü sonuçlar hakkında da konuşan Burak Yılmaz, “Biz Letonya ve Hollanda maçlarına gelene kadar 2.5 günde 1 maç oynadık. 5 saat uçak yolculuğu yaptık. Letonya maçının talihsizliği son maç olmasıydı. Çok yorulmuştuk. Birçok arkadaşımız korona olmuştu. Çok talihsizlik oldu. Ben milli maçlarda kolay maç zor maç koordinasyonun farklı olduğunu düşünmüyorum. Ama biz büyük maçları daha iyi oynuyoruz. Bundan sonra daha dikkat edeceğiz” dedi.