Milliler fırsatı tepti

Milliler fırsatı tepti
Sırbistan’ın sahasında Rusya’yı yenmesi sonucu liderlik şansı doğan A Milli Takım, galip gelse lider olacağı grupta son mücadeleyi kaybetti ve ikili averajla son sırada yer alıp küme düştü.Grubu Sırbistan ve Türkiye 6’şar...

Sırbistan’ın sahasında Rusya’yı yenmesi sonucu liderlik şansı doğan A Milli Takım, galip gelse lider olacağı grupta son mücadeleyi kaybetti ve ikili averajla son sırada yer alıp küme düştü.
Grubu Sırbistan ve Türkiye 6’şar puanla tamamlarken ikili averajda üstün olan Sırbistan üçüncü oldu.
A Milli Futbol Takımımız C Ligi’ne düştü. Macaristan ise bu galibiyetle puanını 11 yaptı ve grubu lider olarak tamamlayıp A Ligi’ne yükseldi. Macaristan’ın gollerini David Siger ve Kevin Varga kaydetti.
57.dakikada Macaristan Siger’in golüyle 1-0 öne geçti. Hızlı gelişen Macaristan atağında Varga yerden vurdu şutu direkten döndü seken topu David Siger tamamladı ve golü attı.
73.dakikada sağ kanattan Deniz ortaladı savunmadan seken topa Hakan sert vurdu kaleci çıkardı bir kez daha Yusuf Yazıcı vurdu bu kez de savunmadan geri geldi.
90+5.dakikada Macaristan Varga’nın golüyle 2-0 öne geçti. Kasımpaşa forması giyen Kevin Varga oyuna girdikten sonra iki golde de etkili oldu ve son anlarda sağ çaprazdan yaptığı vuruş sonucu topu filelere gönderdi. Mücadeleyi Macaristan 2-0 galip bitirdi.