Modern Family'nin Gloria'sı inşaat şirketiyle mahkemelik oldu

Modern Family'nin Gloria'sı inşaat şirketiyle mahkemelik oldu
Modern Family dizisiyle ünlenen Kolombiyalı oyuncu Sofia Vergara, geçen yaz kocası Joe Manganiello ile olan evliliğinin bitmesiyle gündemdeydi. Son günlerde ise aşk hayatıyla değil, inşaat şirketi ile gündemde. İşte Vergara'nın...
Modern Family dizisiyle ünlenen Kolombiyalı oyuncu Sofia Vergara, geçen yaz kocası Joe Manganiello ile olan evliliğinin bitmesiyle gündemdeydi. Son günlerde ise aşk hayatıyla değil, inşaat şirketi ile gündemde. İşte Vergara'nın inşaat şirketi ile mahkemelik olma nedeni...

51 yaşındaki Sofia Vergara, son birkaç gündür yine gündemin ilk sırasında. Ama bu kez konu ne biten evliliği ne de aşk hayatı. Bu kez konunun odağında Vergara ile bir inşaat şirketi var. Gelin, bir bakalım neler olduğuna...

Son olarak yeraltı dünyasının bir dönemine damgasını vuran Griselda Blanco'nun hayatına odaklanan Griselda dizisiyle hayranlarıyla buluşan Sofia Vergara, bir süredir, evindeki onarım işinde çalışan bir inşaat şirketiyle sıkıntı yaşıyor. Üstelik yaşananlar yargıya da intikal etti, yani ortada Vergara'ya açılan bir dava var.

Şirkete borcunu ödemediği iddia ediliyor

Dava dokümanlarına göre Sofia Vergara, Los Angeles'taki malikanesinin onarımında işçilerini çalıştıran şirkete olan borcunu ödemiyor.

Kendisi ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu inşaat şirketi tarafından "kamuoyu karşısında zor duruma düşürüldüğünü" ileri sürüyor.

Vergara'nın evindeki onarım işlerini yapan Reside Custom Homes (RSC) adlı şirketin açtığı davanın dokümanlarına göre güzel yıldızın 1 milyon 700 bin doların üzerinde bir borcu var.

İddiaya göre Vergara bu faturayı ödememekte ısrarcı davranıyor. Ödeme yapmamasına dair farklı gerekçeler sunuyor.

Vergara'nın avukatı Martin Singer, inşaat şirketini, bu tür yanlış bilgileri yayıp Vergara'yı utandırmaya çalışmakla suçladı.