Mor ve Ötesi’nden 2023'e veda konseri

Mor ve Ötesi’nden 2023'e veda konseri
Türk alternatif rock sahnesinin başarılı temsilcilerinden Mor ve Ötesi, senenin son konseri için 30 Aralık’ta Volkswagen Arena’da olacak. Geceye özel olarak hazırlanacak görkemli sahnede grubun klasikleşen şarkılarının dinleyicilerle...

Türk alternatif rock sahnesinin başarılı temsilcilerinden Mor ve Ötesi, senenin son konseri için 30 Aralık’ta Volkswagen Arena’da olacak. Geceye özel olarak hazırlanacak görkemli sahnede grubun klasikleşen şarkılarının dinleyicilerle beraber seslendirileceği konserin biletleri satışa çıktı.

Mor ve Ötesi, 2023 yılının son konserinde “Bir Derdim Var”, “Cambaz”, “Oyunbozan”, “Deli” ve “Araf” gibi klasikleşen şarkılarını bu gece için özel olarak hazırlanacak sahnede dinleyicilerle birlikte seslendirecek.

1995 yılında İstanbul'da kurulan Türk alternatif rock müzik grubu Mor ve Ötesi’nin temelleri lise dönemlerinde atıldı. O yıl yayınlanan ilk albümleri 'Şehir'den sonra başarıları katlanarak artan grup, “Bırak Zaman Aksın”, “Gül Kendine”, “Yaz”, “Dünya Yalan Söylüyor”, “Büyük Düşler”, “Başıbozuk”, “Masumiyet Ziyan Olmaz”, “Güneşi Beklerken” ve “Sirenler” albümlerini yayımladı.