Moskova zanlısının görüntüleri çıktı: Serpme kahvaltı yapıp Fatih Cami’nde poz vermiş

Moskova zanlısının görüntüleri çıktı: Serpme kahvaltı yapıp Fatih Cami’nde poz vermiş
Moskova saldırısının zanlılarından Fariduni Şamsidin'in İstanbul Fatih’te çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Zanlının serpme kahvaltı yaptığı, Fatih Cami'nin içinden de poz verdiği görüldü.Rusya'nın başkenti Moskova'da...
Moskova saldırısının zanlılarından Fariduni Şamsidin'in İstanbul Fatih’te çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Zanlının serpme kahvaltı yaptığı, Fatih Cami'nin içinden de poz verdiği görüldü.

Rusya'nın başkenti Moskova'da en az 137 kişinin öldürüldüğü saldırının zanlılarından birinin 4 Mart günü Türkiye'den uçtuğunu söylediği iddiasının yankıları sürerken, dün tutuklananlardan 25 yaşındaki Fariduni Şamsidin'in 23 Şubat'ta İstanbul'dan fotoğraflar paylaştığı ortaya çıktı. Rus devlet haber ajansı RIA Novosti, Şamsidin'in bu tarihte paylaştığı karelerde Fatih Cami'nin görüldüğünü yazdı.

RIA Novosti'nin haberine göre, zanlının 23 Şubat'ta Rusya'da yasaklı olan Instagram üzerinden paylaştığı sekiz karenin neredeyse tamamında lokasyon olarak "Aksaray İstanbul" işaretlendi. Paylaşımlarda Fariduni'nin serpme kahvaltı yaptığı, Fatih Cami'nin içinden de poz verdiği görülüyor.

Şamsidin, dün tutuklandığı mahkemede 1998'de Tacikistan'da doğduğunu ve sekiz aylık bir çocuğu olduğunu söyledi. Şamsidin, Podolsk'ta bir parke fabrikasında çalıştığını ve ikametinin Krasnogorsk'ta olduğunu belirtt