Murat Kurum yapılan metro hatlarını tekrar vaat olarak sundu

Murat Kurum yapılan metro hatlarını tekrar vaat olarak sundu
Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un vaat olarak sunduğu metro hatları hali hazırda açılmış ve hizmette olan hatlar. Kurum yine yapılan hizmetleri vaat olarak sundu. Murat Kurum İBB proje tanıtım toplantısında vaatlerde bulunarak...
Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un vaat olarak sunduğu metro hatları hali hazırda açılmış ve hizmette olan hatlar. Kurum yine yapılan hizmetleri vaat olarak sundu. 

Murat Kurum İBB proje tanıtım toplantısında vaatlerde bulunarak mevcut İBB yönetimini eleştirdi. Murat Kurum'un vaatleri arasında olan iki metro hattı hali hazırda var olan ve hatlar. Vaat olarak sunduğu bir diğer hat ise Ümraniye- Ataşehir- Göztepe metro hattının ise test sürüşleri başladı ve 2025 yılında hizmete açılacak.

"Rakip adaya bilgilendirme yaptığımız bir seçimi ilk kez yaşadık"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun sosyal medya hesabından Kurum'un var olan metro hatlarının tekrar açılmasına yönelik vaadine, "Bahsettiğiniz ilk iki hat zaten açıldı, hizmette. Siz değil de İstanbullular iyi bilir. Ümraniye- Ataşehir- Göztepe hattında da test sürüşleri başladı, 2025’te açılıyor. Rakip adaya bilgilendirme yaptığımız bir seçimi ilk kez yaşadık.