Murat Kurum'dan 17 bakan açıklaması: Sonuçta Cumhur İttifakı’nın bakanları, gelecekler

Murat Kurum'dan 17 bakan açıklaması: Sonuçta Cumhur İttifakı’nın bakanları, gelecekler
AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Kabine'den 17 bakanın seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek vermesine ilişkin yaptığı açıklamada “Bakanlarımız geliyormuş, gelecek. Sonuçta Cumhur İttifakı’nın bakanları”...
AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Kabine'den 17 bakanın seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek vermesine ilişkin yaptığı açıklamada “Bakanlarımız geliyormuş, gelecek. Sonuçta Cumhur İttifakı’nın bakanları” dedi.

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, A Haber'de yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakanlık dönemindeki çalışmalarını öven Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirerek, "5 yıldır verdiği vaatleri bile hatırlamayan, İstanbul dışında her şeyle ilgilenen bir Belediye Başkanı var. Diğer tarafta 81 ile gitmiş, deprem dönüşümüyle ilgili elinden geleni yapmış, afetlerde milletin yanında olmuş, verdiği sözleri gerçekleştirmiş biri var." dedi.

Kurum, 17 bakanın seçim çalışmasına katılmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Şimdi de 'Bakanlar geliyor' diyorlar. Ben o Bakanlarla birlikte çalıştım. Sen 7'li masa etrafında oturuyordun, 'birlikte yol yürüyeceğiz' diyorsun, 6 Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Yardımcılıkları oluyordu. Şimdi yalnızsan dönüp de bir aynaya bak. Seni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapan Genel Başkanı'nı sırtından bıçakladın, Ablam dediğin Meral Akşener'i görse başka yöne gitmeye çalışır. Sen uyumsuz bir insansın, kimseyle birlikte çalışmıyorsun" diye konuştu.