Murat Kurum'dan DEM Parti cevabı: Uğrarım, niye uğramayacağım?

Murat Kurum'dan DEM Parti cevabı: Uğrarım, niye uğramayacağım?
AKP'nin İBB adayı Murat Kurum, AKİT TV'nin "Seçime Doğru" programına konuk oldu. Burada kendisine yöneltilen DEM Parti sorusuna verdiği yanıt ise sosyal medyanın gündemine oturdu.AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan...
AKP'nin İBB adayı Murat Kurum, AKİT TV'nin "Seçime Doğru" programına konuk oldu. Burada kendisine yöneltilen DEM Parti sorusuna verdiği yanıt ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, iktidara yakınlığı ile tanınan Akit TV'nin "Seçime Doğru" programına konuk oldu. Kurum'un "DEM Parti" sorusuna verdiği şaşırtıcı yanıt sosyal medyada gündem oldu.

AKP'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "DEM Parti standına uğrar mısınız?" sorusuna, “Uğrarım, niye uğramayayım. Oraya da öbür tarafa da uğrarım. Derneğine de vakfına da giderim” diye yanıt verdi.

Cumhur İttifakı ve DEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Demlenmiş CHP” ifadeleri ile CHP'ye yüklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “CHP kirli ittifaklarla 'dem'leniyor” sözlerini yeniden akıllara getirdi.

Kurum da daha önce yaptığı bir açıklamada, CHP ve DEM Parti arasındaki ‘kent uzlaşısına’ iddiasına ilişkin olarak, "Burada Kandil’in talimatlarıyla hareket ediyorlar. Bir bakıyorsunuz bir aday çıkıyor, ondan sonra gelen bir talimatla adayı hemen değiştiriyorlar. Ama onların hangi ittifakta olduğu bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız” demişti.