Mustafa Sarıgül'e Meclis'te yumruklu saldırı

Mustafa Sarıgül'e Meclis'te yumruklu saldırı
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül Meclis'te saldırıya uğradı.Halk TV'nin haberine göre Sarıgül'e Meclis'te yumruk atıldı. Sarıgül'e yumruk atan kişinin 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz olduğu öğrenildi. Kavganın...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül Meclis'te saldırıya uğradı.

Halk TV'nin haberine göre Sarıgül'e Meclis'te yumruk atıldı. Sarıgül'e yumruk atan kişinin 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz olduğu öğrenildi. Kavganın sebebi ise henüz bilinmiyor.

Sarıgül saldırının ardından  ''Yanıma yaklaşarak hiç bilmediğim konularla ilgili bana sorular sordu. Ben de hiç tanımadığımı söyledim kendisini. ben de bunun üzerine olay yerinden uzaklaştım, kendisi de ileri geri konuşmaya devam etti. Parlementoda bunların olması hiç hoş değil. Böylesi talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmak beni son derece üzdü.'' dedi.

"Geçmiş dönemde milletvekilliği yapmış bir arkadaşın nerede ne konuşacağını bilmesi lazım " diyen Sarıgül konuşmasına şöyle devam etti:

"Her zaman barıştan yana, sevgiden yana, hak arayan insanların yanında olan bir arkadaşınız olarak parlamentoda böylesine bir olayın tecelli etmesi beni son derece üzmüştür. Umarım bundan sonra yüce parlamento çatısı altında böyle bir olay olmaz. Bir alacak-verecek meselesinin yeri burası değil. Ben gördüğünüz beyefendiyi 15 yıldır görmüyorum. Daha önce tanıyordum fakat çok değişmiş. Kim olduğunu bilemedim, bilsem ben yabancıları karşılıyorum. Odamıza gelirsin, randevu alırsın konuşuruz. Son derece üzüldüm."