Navalny’nin annesi Putin'e çağrıda bulundu: Cesedin teslim edilmesini istiyorum

Navalny’nin annesi Putin'e çağrıda bulundu: Cesedin teslim edilmesini istiyorum
Rusya’da cezaevinde hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny'nin annesi Lyudmila Navalnaya, Rus lider Putin'e çağrıda bulunarak, "Bir şekilde gömebilmek için Aleksey'in cesedinin derhal teslim edilmesini istiyorum" dedi.Rusya’da...
Rusya’da cezaevinde hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny'nin annesi Lyudmila Navalnaya, Rus lider Putin'e çağrıda bulunarak, "Bir şekilde gömebilmek için Aleksey'in cesedinin derhal teslim edilmesini istiyorum" dedi.

Rusya’da cezaevinde hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny'nin annesi Lyudmila Navalnaya, oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu.

Rusya’daki resmi haber ajansı TASS, Kuzey Kutbu'ndaki Salekhard kasabası mahkemesine yapılan başvuruyla ilgili 4 Mart tarihinde kapalı celse bir oturum düzenleneceğini duyurdu.

69 yaşındaki Lyudmila Navalnaya, dün Rusya liderine yönelik yaptığı çağrıda "Sana sesleniyorum Vladimir Putin. Onu insani bir şekilde gömebilmek için Aleksey'in cesedinin derhal teslim edilmesini istiyorum. Beşinci gündür onu göremiyorum, bana cesedini vermiyorlar ve nerede olduğunu bile söylemiyorlar." ifadelerini kullandı.