Ne yapacaksınız, hepimizi mi öldüreceksiniz?

Ne yapacaksınız, hepimizi mi öldüreceksiniz?
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, Sinan Ateş cinayetine ilişkin, “Hiç kimse suskunluğumuzun asaletinden cesaret almaya kalkışmasın” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a, “Ne yapacaksınız...

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, Sinan Ateş cinayetine ilişkin, “Hiç kimse suskunluğumuzun asaletinden cesaret almaya kalkışmasın” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a, “Ne yapacaksınız lan? Hepimizi mi öldüreceksiniz?” tepkisini gösterdi. Bir süre önce MHP’den ayrılarak CHP’ye katılan Alaattin Aldemir, KRT TV’de yayınlanan Semra Topçu ile Haftanın Panoraması programında, Ateş cinayetini ve sonrasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi: “Ülkücü hareket çok büyük bir travma geçiriyor. Bu travma hayra sebep olacak. Ülkücü hareket de burada özgürleşecek. Türk milliyetçileri de özgürleşecek. Bir süredir çok insan dövdüler, kimse ağzını açmadı. Mesela İstanbul’da İmamoğlu’na destek veren Demokrat Ülkücüler Bildirisi’ni okuyan Recep Küçükizsiz’e saldırdılar. Ankara’da Alpaslan Türkeş Vakfı’na saldırıldı. Bunlar, bir sürecin sonucudur.”

MAFYA DEVLETE HAKİM OLMUŞ
“Bu iş o kadar büyük ki, mafya devlete hakim olmuş” diyen Aldemir, “Hiç kimse suskunluğumuzun asaletinden cesaret almaya kalkışmasın” diyen MHP’li Semih Yalçın’a da yanıt verdi. Aldemir, “Ne yapacaksınız lan? Hepimizi mi öldüreceksiniz? Kusura bakmayın lan kelimesini kullandım, seyircilerden özür diliyorum” dedi.