Nicolas Pepe Trabzonspor’da: "Bu kulübe katıldığım için çok mutluyum, bize her yer Trabzon"

Nicolas Pepe Trabzonspor’da: "Bu kulübe katıldığım için çok mutluyum, bize her yer Trabzon"
Trabzonspor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’da forma giyen Nicolas Pepe’yi transfer etti. Pepe, imza için Türkiye’ye geldi.Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor, İngiltere Premier Lig’in dev takımlarından Arsenal’in...

Trabzonspor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’da forma giyen Nicolas Pepe’yi transfer etti. Pepe, imza için Türkiye’ye geldi.

Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor, İngiltere Premier Lig’in dev takımlarından Arsenal’in 28 yaşındaki Fildişili oyuncusu Nicolas Pepe’yi transfer etti. Yıldız oyuncu özel uçakla bugün saat 04:40’ta İstanbul’a geldi.

Kiralık Olarak Oynayacak

Bordo mavili kulübün Pepe’yle 1 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

Uçakta İlk Açıklama

İki kulübün anlaşmaya varmasının ardından Pepe, gönderilen özel uçakla yola çıktı. Pepe uçaktan yaptığı ilk açıklamada şu sözleri kullandı:

“Merhaba Trabzonspor taraftarı, bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon”

Nıcolas pepe kimdir?

Futbola 2012 yılında Fransa’nın Stade Poivetin takımının altyapısında başlayan Pepe, gösterdiği üstün performansın ardından Angers’e transfer oldu. 2017 yılına gelindiğinde 18 milyon euro bonservis bedeliyle Lille’e imza atan oyuncu, iki yıl sonra 80 milyon euroya Arsenal’e transfer olduğunda tüm dünyanın dikkatini çekti.

Arsenal’de beklentilerin altında kalan Pepe, geçen sezonu Nice’de kiralık olarak forma giyerken burada çıktığı 28 maçta 8 gol 1 asistlik katkı verdi.