Nihat Kahveci'den Montella'ya Semih eleştirisi: Milan'da oynuyor olsa, 3 ayda 9 gol atsa, oynamayacak mıydı?

Nihat Kahveci'den Montella'ya Semih eleştirisi: Milan'da oynuyor olsa, 3 ayda 9 gol atsa, oynamayacak mıydı?
Futbol yorumcusu ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci’den A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’ya eleştiri geldi. NutSpor kanalında A Milli Takım'ın Macaristan maçını değerlendiren Kahveci, Semih Kılıçsoy'un Ümit...
Futbol yorumcusu ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci’den A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’ya eleştiri geldi. NutSpor kanalında A Milli Takım'ın Macaristan maçını değerlendiren Kahveci, Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilme kararını eleştirdi:

“Milli Takım'dan bahsettiğimizde buraya performansıyla hak edenlerin gelmesi gerektiğini düşünürüz. Semih Kılıçsoy konusunda Montella hocanın, 'Daha 3 ay oldu. Bir sezonu doldurmadı' mazereti bu olmamalıydı. Bir oyuncu 3 ayda 3 senelik iş yapar, 3 sene oynayan oyuncu 3 aylık işi yapamaz. Semih, 3 ayda 9 gol atmış sadece ligde. Kupayla beraber 10 gol atmış. Hatta 2024 yılında Türk oyuncu olarak en çok gol atan oyuncunun '11' demiyorum bak; bu 27-28 kişi di mi, bunun içinde bana göre olmalıydı. Hak ederek olmalıydı. Semih, Milan'da oynuyor olsa, 3 ayda 9 gol atsa, oynamayacak mıydı? Atletico Madrid'de oynuyor, Barcelona'da oynuyor, İngiltere'de Aston Villa'da oynuyor mesela... Alınmayacak mıydı? Ben burayı merak ediyorum. Semih'i tebrik ediyorum Ümit Milli Takım'da çıktı golünü attı. Psikolojisi güçlüymüş.”