O kasabada 50 yıldır ilk kez cinayet işlendi… Vahşice öldürülen İtalyan kadının Türk erkek arkadaşı gözaltına alındı

O kasabada 50 yıldır ilk kez cinayet işlendi… Vahşice öldürülen İtalyan kadının Türk erkek arkadaşı gözaltına alındı
İtalya'nın Güney Tirol ilinde bulunan Silandro kasabasında son 50 yıldır ilk kez bir cinayet işlendi. 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl, eski erkek arkadaşı Ömer Çim'in dairesinde ölü bulundu. Ömer Çim cinayet şüphelisi olarak...

İtalya'nın Güney Tirol ilinde bulunan Silandro kasabasında son 50 yıldır ilk kez bir cinayet işlendi. 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl, eski erkek arkadaşı Ömer Çim'in dairesinde ölü bulundu. Ömer Çim cinayet şüphelisi olarak tutuklandı.

21 yaşındaki Celine Frei Matzohl, pazar günü eve gelmediği için annesi tarafından kayıp başvurusunda bulunuldu. Bunun üzerine kolluk kuvvetleri Celine'in eski arkadaşı Ömer Çim'in dairesine gitti. Kapı açılmayınca içeri giren ekipler genç kadının vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Aslen Türk olan 28 yaşındaki Ömer Çim, cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklandı.

Daha önce şikayetçi olmuş

NTV'de yer alan habere göre Frei Matzohl’un haziran ayında eski erkek arkadaşı Çim hakkında saldırı ve ağır tehdit şikayeti ile suç duyusunda bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, Çim’in genç kadını takip etmek için Temmuz ayı sonunda Laces'deki bir oteldeki işinden ayrıldığı belirtildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Silandro Belediye Başkanı Dieter Pinggera, köyün şokta olduğunu belirterek, “Celine Frei Matzohl'un Silandro’da çok popüler bir insandı. Spor ve gençlik etkinliklerinde yer alıyordu. Sevgi dolu ve yardımseverdi. Ailesi de kasabada çok iyi tanınıyor. Hatırladığım kadarıyla Silandro'da son 50 yılda hiç cinayet işlenmemişti. Aileye başsağlığı diliyoruz." dedi.

Avusturya'ya kaçmaya çalıştı

Avusturya'ya kaçmak isteyen Çim, Reschen geçidinde, kolluk kuvvetlerinin müdahalesinin ardından yakalandı.