OĞLUNA SAHİP ÇIK

OĞLUNA SAHİP ÇIK
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:YÜKSEK ENFLASYON VE HAYAT PAHALILIĞICumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

YÜKSEK ENFLASYON VE HAYAT PAHALILIĞI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi hedeflediğini söyleyerek enflasyon ve hayat pahalılığına değindi:
"Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığın etkilerini ortadan kaldırmak için yoğun çaba harcadık. İnşallah önümüzdeki aylarda enflasyonun adeta tepetaklak aşağıya ineceğine beraberce şahit olacağız. 2023, hayat pahalılığından kurtuluşumuzun dönüm noktası haline getirelim“ ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU DAVASI
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası ve “siyasi yasak” kararına da değinen Erdoğan şu sözleri kullandı:
“Altılı masa denilen yıkık dökük yapıya bakıldığında geleceğe dair kimse güvenileceği bellidir. Altı kafadan altı ayrı ses çıktığı, herkesin birbrinin arkasından iş çevirdiği masaya bu millet geleceğini teslim etmez. Daha bitmemiş bir yargı kararı üzerinden siyasi mühendislik yapanlar var. CHP'nin başındaki zat dün çıkmış ne diyor biz baba oğul gibiyiz. Bunlara duyunca biz de içimizden Bay Kemal oğluna sahip çık. O kendisine başka ebeveynler arama peşinde demekten öte duramadık. Şaka bir yana altılı masanın ne yaptıkları, hangi oyunu çevirdikleri bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız, bizim işimiz var."