Oğuzhan Asiltürk: Benim sayemde

Oğuzhan Asiltürk: Benim sayemde
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile karşılıklı ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün son açıklamaları partisini karıştırdı.Kudüs TV’de konuşan Asiltürk, AK Parti’nin...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile karşılıklı ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün son açıklamaları partisini karıştırdı.
Kudüs TV’de konuşan Asiltürk, AK Parti’nin yeni İstanbul İl Başkanlığı’na Milli Görüş çizgisinden Osman Nuri Kabaktepe’nin getirilmesine yönelik soru üzerine, “Sayın Cumhurbaşkanına huzurunuzda teşekkür ediyorum. Kendisi mezun olduğu zaman genç bir kardeşinizken, ben belli makamlarda idim. Devamlı ‘abi’ bilir.” ifadelerini kullandı.
HİÇBİR PARTİ BİZE KÖTÜ DAVRAMIYOR
Şu anda hiçbir partinin kendilerine kötü davranmadığını ve bunun kendisinin adımlarıyla ilgili olduğunu savunan Asiltürk, «Bu kadar gayret gösterdiğimi de herkes biliyor. Erbakan›ı Anma Ve Anlama toplantısında diğer partilerin konuşmacıları samimi olarak elimi sıkarak teşekkür ederek yanımıza geldiler. Kimsenin aleyhinde bir şey söylemiyorum. Buna ihtiyacımız var. Bazı siyasiler buna uymuyorlar, yanlış yapıyorlar.» ifadelerini kullandı.