Öldü sanılan adam boşandıktan sonra 12 yıl boyunca kanalizasyonda yaşamış

Öldü sanılan adam boşandıktan sonra 12 yıl boyunca kanalizasyonda yaşamış
Rusya'da yaklaşık 12 yıl boyunca kanalizasyonda yaşayan adamın ailesi öldüğünü zannediyordu.Rusya'nın Tolyatti kentinde, alkol sorunu olduğu için eşinin boşanma davası açtığı Alexander, yaklaşık 12 yıldır kanalizasyonda...
Rusya'da yaklaşık 12 yıl boyunca kanalizasyonda yaşayan adamın ailesi öldüğünü zannediyordu.

Rusya'nın Tolyatti kentinde, alkol sorunu olduğu için eşinin boşanma davası açtığı Alexander, yaklaşık 12 yıldır kanalizasyonda yaşadığını anlattı. Akrabalarının öldüğünü sandığı 52 yaşındaki Alexander'ın kanalizasyonda yaşadığını fark eden yerel sakinler, blog yazarı Anton Gletcherov ile temasa geçti.

Gazete Duvar'ın aktardığına göre; İhbarlar üzerinde Alexander'ın yaşadığı bölgeye giden Gletcherov, 10 yılı aşkın süredir kanalizasyonda kalan adamın bacaklarının kısmı felçli olduğunu aktardı. Alexander'ın çoğunlukla yerel sakinlerin verdiği yiyecek ve kıyafetler ile yaşamını sürdürdüğü belirtildi. Çoğunlukla kış aylarında kanalizasyonda kalan adamın, havalar ısındığında ise ara sokaklarda yaşadığı kaydedildi.

Sosyal medya hesabında Alexander'ın görsellerini yayınlayan Gletcherov, evsiz adamın akrabalarının kendisi ile iletişime geçtiğini söyledi. Gletcherov'ın aktardığına göre Alexander'ın kız kardeşi, eşinin yaklaşık 15 yıl önce onu terk ettiğini ve alkol tüketiminin arttığını dile getirdi. Uzun bir süre Alexander'dan haber alamayan ailesi, onun öldüğünü düşündü.

Gletcherov, ailesinin Alexander'ı almak için bölgeye geleceğini söylediğini ancak kimsenin gelmediğini ifade etti. Pravila Mag'ın haberine göre Alexander'ın, yerel bir barınağa yerleştirileceği belirtildi.