OnlyFans'taki ünlü oyuncu: 5 dakikada kredi borcumu ödedim

OnlyFans'taki ünlü oyuncu: 5 dakikada kredi borcumu ödedim
OnlyFans sayfasını açtığında hesabında yalnızca 10 dolar olduğunu söyleyen 52 yaşındaki Drea de Matteo, "Bunu söylediğime inanamıyorum ama OnlyFans hayatımızı kurtardı" dedi.'The Sopranos'ta Adriana La Cerva karakterini canlandıran...
OnlyFans sayfasını açtığında hesabında yalnızca 10 dolar olduğunu söyleyen 52 yaşındaki Drea de Matteo, "Bunu söylediğime inanamıyorum ama OnlyFans hayatımızı kurtardı" dedi.

'The Sopranos'ta Adriana La Cerva karakterini canlandıran oyuncu Drea de Matteo, açtığı OnlyFans hesabının 'hayatını kurtardığını' söyledi. Covid-19 aşısı olmayı reddettiği için menajerinin kendisiyle çalışmak istemediğini ve dizilerde rol alamaması nedeniyle geçtiğimiz yıl OnlyFans hesabı açtığını söyleyen Drea de Matteo, elde ettiği gelir sayesinde kredi borçlarını '5 dakika içinde ödediğini ve kendi işini kurduğunu' anlattı.

''OnlyFans hayatımızı kurtardı''

Sektörde iş bulamadığı için evini kaybetme aşamasına geldiğini belirten 52 yaşındaki Matteo, sayfasını açtığında hesabından yalnızca 10 dolar olduğunu dile getirdi. Matteo, "Bunu söylediğime inanamıyorum ama OnlyFans hayatımızı kurtardı. Beni kınamak veya aşağılamak isteyen varsa durmasın. Umarım bu insanlar, kendilerini iki çocukla benim bulduğum noktada bulmaz" dedi.

''Evime haciz geldi, annemi kaybettim''

Borçlarını ödeyemediği için evine haciz geldiğini ve bu süreçte annesini kaybettiğini anlatan Matteo, şöyle devam etti: "Evime haciz geldi ve evimi su bastı, bu yüzde evi bir an önce satmaya çalışıyordum. Aynı zamanda annemi kaybettim, demans hastası olan diğer annemin de bakıcısına ayıracak parası kalmamıştı."