‘Onunla aynı masaya oturmam’ diyen Erdoğan, ‘darbeci’ dediği Sisi ile görüşmeye Mısır’a gidiyor

‘Onunla aynı masaya oturmam’ diyen Erdoğan, ‘darbeci’ dediği Sisi ile görüşmeye Mısır’a gidiyor
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce "darbeci" ve "Onunla (Sisi) aynı masaya oturmam"  dediği Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüşmek üzere Mısır'a gidiyor. Cumhurbaşkanı ve AKP...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce "darbeci" ve "Onunla (Sisi) aynı masaya oturmam"  dediği Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüşmek üzere Mısır'a gidiyor. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, daha önce hakkında "darbeci" dediği Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüşmek üzere Mısır'a gidiyor.

Bugün gerçekleştireceği ziyaret kapsamında Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak olan Erdoğan, ikili ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısında kamera karşısına geçecek.

Erdoğan, 12 yılın ardından gittiği Mısır ziyaretinde, Sisi tarafından "heyeti onuruna" verilen resmi yemeğe de katılacak.

Mısır'da İhvan'ın iktidardan çekilmesiyle sonuçlanan sürecin ardından Abdülfettahel-Sisi ile gerilimli bir dış politika izleyen Erdoğan, Sisi'yi 'katil', 'zalim', 'darbeci' sözleriyle eleştirmiş, "Onunla (Sisi) aynı masaya oturmam" demişti.