Oscar için en iyi film tahminleri

Oscar için en iyi film tahminleri
Sinema dergisi Variety, 2022 Oscar Ödülleri’nde En İyi Film tahminlerini açıkladı.2022 Oscar Ödülleri adayları, 8 Şubat’ta açıklanacak. 27 Mart 2022’de düzenlenecek törenle de ödüller sahiplerini bulacak. Ünlü sinema...

Sinema dergisi Variety, 2022 Oscar Ödülleri’nde En İyi Film tahminlerini açıkladı.

2022 Oscar Ödülleri adayları, 8 Şubat’ta açıklanacak. 27 Mart 2022’de düzenlenecek törenle de ödüller sahiplerini bulacak. Ünlü sinema dergisi Variety, beyaz perde tutkunları için en iyi film ödüllerini belirledi.

  1. Belfast Film, 1960’ların sonunda çalkantılı olaylar yaşayan bir çocuk ve işçi sınıfı ailesinin hayatına odaklanıyor.
  2. King Richard Tenis kortlarında birer yıldız haline gelen Venus Williams ve Serena Williams’ın babaları Richard Williams’ın, profesyonel hayatı ve kızları ile olan ilişkisini konu ediyor.
  3. The Power of the Dog Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesi anlatılıyor.
  4. Dune Uzak bir gelecekte geçen Dune, ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor.
  5. Being the Ricardos Film, 1950’li yıllarda Amerikan televizyonlarının en çok izlenen ikililerinden Lucille Ball ve Desi Arnaz’ın hayat hikayesini konu ediyor.
  6. Tick, Tick … Boom! 1990’lı yılların New York’unda yaşayan ve müzikal besteler yapan Jon isimli bir adamın hikayesi sunuluyor.
  7. Licorice Pizza 1970’lerin San Fernando Vadisi’nde geçen film, aynı zamanda başarılı bir çocuk oyuncu olan bir lise öğrencisinin hayatına odaklanıyor.
  8. The Tragedy of Macbeth Film, üç kahin tarafından, İskoçya’nın kralı olacağına ikna edilen bir İskoç lordunu hikayesini gözler önüne seriyor.
  9. Don’t Look Up Film, dev bir göktaşının gezegeni altı ay içinde yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor.
  10. West Side Story Birbirine düşman iki sokak çetesi olan Köpekbalıkları ve Jetler’e mensup bir genç kız ile bir genç erkeğin aşkını ve kavuşamama hikayelerini anlatan film, modern bir Romeo ve Juliet uyarlamasını müzikal türe sokuyor.