ÖSYM Başkanı Ersoy: ÖSYM, adaletin tesis edildiği yerdir

ÖSYM Başkanı Ersoy: ÖSYM, adaletin tesis edildiği yerdir
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "ÖSYM, 'Türkiye Yüzyılı' bilinciyle üzerine düşeni en etkin biçimde yerine getirmek için özveriyle çalışmaktadır. ÖSYM, kimsenin ayrıcalıklı...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "ÖSYM, 'Türkiye Yüzyılı' bilinciyle üzerine düşeni en etkin biçimde yerine getirmek için özveriyle çalışmaktadır. ÖSYM, kimsenin ayrıcalıklı olmadığının, hak edenin hakkını alacağının en büyük teminatıdır; adaletin tesis edildiği yerdir" dedi.

ÖSYM'de, 15 Temmuz darbe girişiminin 7'nci yıl dönümü nedeniyle konferans düzenlendi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gösterilen direniş ve mücadele tüm dünyaya örnek olmuştur. Tarihin her döneminde şanlı zaferleri bulunan milletimiz, 15 Temmuz'da bunlara bir yenisini eklemiştir. Kahraman milletimiz, tarihinden gelen bilinç ile tanklara, uçaklara, kurşunlara karşı hiç tereddüt etmeden onurlu duruş sergilemiştir. Bu duruş, darbecilere ve emperyalist yapılanmalara vurulmuş bir tokattır. 15 Temmuz, tüm dünyaya karşı dün Çanakkale'de olduğu gibi; 'Türkiye Geçilmez' söyleminin göstergesidir" diye konuştu.

Prof. Dr. Ersoy, "Yaşanan sürecin ardından başta ÖSYM olmak üzere devletin tüm birimleri sorumluluklarını yerine getirdi. Bu sorumluluklardan en önemlilerinden bir tanesi içinde bulunduğumuz merkez; ÖSYM'dir. ÖSYM, 'Türkiye Yüzyılı' bilinciyle üzerine düşeni en etkin biçimde yerine getirmek için özveriyle çalışmaktadır. Kurum olarak koyduğumuz hedefler ve yakaladığımız başarılar aslında çok daha büyük bir hedefe hizmet etmektedir; o hedefimiz de büyük Türkiye ve adil bir dünya. ÖSYM, kimsenin ayrıcalıklı olmadığının, hak edenin hakkını alacağının en büyük teminatıdır. Adaletin tesis edildiği yerdir" ifadelerini kullandı. (DHA)