Otoyol kenarında otlayan zebra ve develer görenleri şaşırttı

Otoyol kenarında otlayan zebra ve develer görenleri şaşırttı
ABD'nin Indiana eyaleti cumartesi gününün ilk saatlerinde sıradışı bir kazaya sahne oldu.Florida'dan Fort Wayne'e ulaşmak üzere otoyolda giden tırında sorun olduğunu fark eden şoför, aracı kenara çekti. Mizpah Shrine Sirki Müdürü...
ABD'nin Indiana eyaleti cumartesi gününün ilk saatlerinde sıradışı bir kazaya sahne oldu.

Florida'dan Fort Wayne'e ulaşmak üzere otoyolda giden tırında sorun olduğunu fark eden şoför, aracı kenara çekti. Mizpah Shrine Sirki Müdürü Steve Trump, 4 hafta boyunca gösteri yapmak üzere yola çıktıkları sırada talihsiz bir kaza yaşadıklarını belirtti. Gece 2 sularında römorkun alev aldığı görülünce içindeki hayvanlar, çevredeki polislerin de yardımıyla hızlıca tahliye edildi. Develer, zebralar ve bir midilli bir anda otoyola çıktı. Ardından yol kenarında otlamaya başladılar.

sirk

Ressett, kurtarma çalışmasına katılarak duman soluyan iki polisin tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edildiğini açıkladı.

Polis memuru, olayda hiçbir hayvanın yaralanmadığını duyurdu.

Bölge hayvanlardan temizlenene kadar otoyol kısmen kapatıldı. Sabah 6'da başka bir tır gelip 10 hayvanı toplayarak olayı sonlandırdı. Hayvanların gösteri için yollarına devam ettiği bildirildi.