Oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti

Oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti
Oyuncu Batuhan Berkay Göksu, 33 yaşında yaşamını yitirdi."Seni Yaşatacağım" ve "Baldız Geliyorum Demez" gibi dizilerde rol alan Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti. "Seni Yaşatacağım" dizisinde "Can" karakterine hayat veren...
Oyuncu Batuhan Berkay Göksu, 33 yaşında yaşamını yitirdi.

"Seni Yaşatacağım" ve "Baldız Geliyorum Demez" gibi dizilerde rol alan Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti. "Seni Yaşatacağım" dizisinde "Can" karakterine hayat veren Göksu, bir süredir kanser nedeniyle tedavi görüyordu.

Berkay Göksu kimdir?

12 Mayıs 1990 yılında Bakırköy'de dünyaya geldi. 2002 yılında ekranlarda yer alan 'Seni Yaşatacağım' dizisinde Yetkin Dikinciler, Can Gürzap, Berna Laçin, Aliye Uzunatağan gibi isimlerle kamera karşısında yer aldı. Ardından Nurseli İdiz ve Nail Kırmızıgül'ün başrolünde olduğu 'Baldız Geliyorum Demez' dizisinin kadrosunda yer aldı.

Oyunculuğu bırakan Göksu, kariyerine yazılımcı olarak devam etti. 12 Nisan 2014'te hayatını Yasemin Göksu ile birleştirdi. Bir süredir kanser tedavisi gören Göksu, 10 Mart'ta tedavi gördüğü hastanede hayatına kaybetti.