Oyuncu Vin Diesel eski asistanı tarafından cinsel istismarla suçlandı

Oyuncu Vin Diesel eski asistanı tarafından cinsel istismarla suçlandı
Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı ABD'li oyuncu Vin Diesel eski asistanı tarafından cinsel tacizle suçlanıyor. Diesel'in tüm suçlamaları "tamamen reddettiğini" söyledi.BBC'nin haberine göre; Hollywood'un aksiyon filmi yıldızları...

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı ABD'li oyuncu Vin Diesel eski asistanı tarafından cinsel tacizle suçlanıyor. Diesel'in tüm suçlamaları "tamamen reddettiğini" söyledi.

BBC'nin haberine göre; Hollywood'un aksiyon filmi yıldızları arasında yer alan ABD'li oyuncu Vin Diesel, eski asistanı tarafından cinsel tacizle suçlanıyor. Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Vin Diesel cinsel taciz suçlamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun eski asistanı Asta Jonasson, 2010 yılında asıl adı Mark Sinclar olan oyuncunun kendisini taciz ettiğini ifade ederek "Vin Diesel, asistanı olduğum dönemde beni otel odasında taciz etti. Beni zorladı" dedi.

Jonasson bu olayın yaşanmasından birkaç saat sonra Vin Diesel'in kız kardeşi Samantha Vincent tarafından işten çıkarıldı.

Samantha Vincent, oyuncunun yapım şirketi olan One Race Films'in yöneticilerinden. "Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu" filminin çekimleri sırasında Atlanta'da bir otelde kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne süren asistan Jonasson, oyuncuya, yapım şirketine ve kendisini işten çıkaran Samantha Vincent'a dava açtı.

ABD'li oyuncunun avukatı, Diesel'in tüm suçlamaları "tamamen reddettiğini" söyledi.