Ozan Bingöl'den vergi zammı yorumu: 600 milletvekili sayısını düşürsünler, bari vatandaşın üzerindeki yükü azaltsınlar

Ozan Bingöl'den vergi zammı yorumu: 600 milletvekili sayısını düşürsünler, bari vatandaşın üzerindeki yükü azaltsınlar
Vergi Uzmanı Ozan Bingöl katıldığı bir televizyon programında gece yarısı gelen vergi zamlarını değerlendirdi. Bingöl, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yönelik olarak "Sayın Şimşek mali disiplini sağlamaya çalışıyor...

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl katıldığı bir televizyon programında gece yarısı gelen vergi zamlarını değerlendirdi. Bingöl, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yönelik olarak "Sayın Şimşek mali disiplini sağlamaya çalışıyor aslında. Ama bunun için illa gelirlere artırmak zorunda değilsiniz, giderleri kısabilirsiniz. Kamuda tasarruf olmadan vergi yükü azalmaz." dedi.

FOX TV'de Çalar Saat programına katılan ve Meclis'in by-pass edildiğini ifade eden Bingöl, "Bütçe hakkı by-pass edilmiş, "temsilsiz vergilendirme olmaz" ilkesi rafa kaldırılmış. Zaten bütün yetkiler Cumhurbaşkanına ait. 600 tane milletvekiline gerek yok ki. Tasarrufa buradan başlasınlar mesela eski sistemdeki gibi milletvekili sayısını 200'e 300'e düşürsünler. Bari vatandaşın üzerindeki yükü azaltsınlar. Milletvekili sayısını düşürelim. " dedi.

TIKLAYIN- Noter, pasaport ve vize harçlarına büyük zam: Yurtdışından getirilen telefon kullanım harcı 20 bin oldu

TIKLAYIN- Resmi Gazete’de yayımlandı: Katma Değer Vergisinde artışa gidildi | İşte yeni KDV oranları