Özdağ’dan Akşener iddiası: ‘Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz, gerekçesini sorma’ dedi

Özdağ’dan Akşener iddiası: ‘Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz, gerekçesini sorma’ dedi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında Kenan Taş’ın sorularını yanıtlayan Özdağ, “Geçen seçimde,...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında Kenan Taş’ın sorularını yanıtlayan Özdağ, “Geçen seçimde, neden seçim ikinci tura kalmadı” sorusunu gündeme getirdi. Özdağ, Akşener’in seçimlere bir ay kala kampanyasını durdurduğunu ileri sürerek şunları söyledi: “Akşener’in siyasal kampanyasını yöneten yönetici, seçimlerden bir ay önce Akşener’in kendisini Ankara’ya çağırıp, genel merkezde dinlenmeyen odaya götürüp, ‘Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bana gerekçesini sorma’ dediğini, ben partiden ayrıldıktan sonra bana anlattı.”

İddianın sahibinin kendisine, “Bunu açıklarsanız inkâr ederim” dediğini söyleyen Özdağ, bu kişinin ayrıca, “Ben, bu açıklamayı İstanbul’da seçimlerden üç gün sonra yaptım ve Akşener telefonla beni tehdit etti” dediğini ifade etti.