Özdağ'ın açıklamalarının ardından Sırrı Sakık'tan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kim bilir kazansaydın ne yapardın?

Özdağ'ın açıklamalarının ardından Sırrı Sakık'tan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kim bilir kazansaydın ne yapardın?
YSP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın "Kılıçdaroğlu kazansa üç bakanlık ve MİT Başkanlığını alacaktık yazılı mutabakat var" açıklamasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na...

YSP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın "Kılıçdaroğlu kazansa üç bakanlık ve MİT Başkanlığını alacaktık yazılı mutabakat var" açıklamasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Seçimlerin ikinci turunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu imzaladıkları mutabakatın ardından destekleyen Ümit Özdağ'ın "Kılıçdaroğlu kazansa üç bakanlık ve MİT Başkanlığını alacaktık yazılı mutabakat var" açıklaması gündem oldu. Özdağ, açıklamasında kamuoyuna açıklanmayan bir mutabakatın daha olduğunu kaydetti.

YSP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, bu açıklamanın ardından Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Özdağ'ın açıklamasını alıntılayan Sakık, "Kılıçdaroğlu çok büyük yalanlarla, gizli pazarlık ve mutabakatlarla bu halka en büyük haksızlığı yaptın. Sadece kendin kazanmak için birleştirmek adına aslında siyaseti paramparça ettin. Örgütüne, halka, gençlerin geleceğine haksızlık ettin. Seçilmeden bu korkunç pazarlığı yaptın kim bilir kazansaydın ne yapardın? Her işte bir hayır!" dedi.