Özgür Demirtaş: Herkesi ciddiyete davet ediyorum

Özgür Demirtaş: Herkesi ciddiyete davet ediyorum
Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş arasındaki paylaşımların ardından "Herkesi ciddiyete davet ediyorum" dedi ve dövizde yaşanan son gelişmelere dikkati çekti.Özgür Demirtaş,...

Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş arasındaki paylaşımların ardından "Herkesi ciddiyete davet ediyorum" dedi ve dövizde yaşanan son gelişmelere dikkati çekti.

Özgür Demirtaş, sık sık Selahattin Demirtaş’ın kardeşi olduğu iddiası veya ‘trolleme’siyle karşı karşıya kalıyor. Edirne'de tutuklu bulunan Demirtaş, hiçbir siyasetçi akrabası olmadığını belirten Özgür Demirtaş’a “Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?” demişti.

Selahattin Demirtaş’ın yaptığı paylaşım sosyal medya yoğun bir ilgi görmüş, Özgür Demirtaş da paylaşıma şöyle yanıt vermişti:

“Selahattin Demirtaş burada bir MİZAH fırsatı yakalayıp bu twiti atmış. Selahattin Demirtaş’ın bile dayanamayarak ESPRİ konusu yaptığı bu asılsız iddiadan hareketle bir kere daha hatırlatmak istiyorum: Benim hiçbir siyasetçiyle yakından veya uzaktan akrabalık bağım YOK.

Twiti de bütün siyasi twitleri arasında EN ÇOK görüntülenen twiti olmuş. Bu da ülkenin MİZAHA ne kadar AÇ olduğunu gösteriyor. Halbuki zaman Esprilerden ziyade ülkenin Sorunları ve Çözümlerine odaklanmak zamanı.

Selahattin Demirtaş da dahil tüm Siyasetçiler (Bu kadar görüntülenme alamayacak olsalar da) seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler. Bu arada Akrabalarım arasında Bilim İnsanı, Doktor, Çiftçi, Köylü, İş İnsanı, Sanatçı var. Siyasetçi ise: YOK! olsa onu da söylerdim.”

YENİ PAYLAŞIM

Özgür Demirtaş, bugün yeni bir paylaşım yaptı ve "herkesi ciddiyete davet etti."

Özgür Demirtaş'ın paylaşımı şöyle:

"Arkadaşlar herkesi dün geceki gülmelerden sonra artık ciddiyete davet ediyorum: Serbest piyasa ve Bankalarda oluşan ÇİFT Dolar kuru sağlıklı değil. Bu konunun çözülmesi lazım. Bankalarda Dolar kuru 19.39 dan, Kapalıçarşıda 20.09 dan bozuluyor. İnsanlar bavulla çarşıya gidiyor!"