Özgür Demirtaş Nasuh Mahruki'ye tepki gösterdi: Saçma sapan...

Özgür Demirtaş Nasuh Mahruki'ye tepki gösterdi: Saçma sapan...
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Beşiktaş Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Nasuh Mahruki’nin başörtüsü ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.Geçen günlerde ekonomi dışında Türkiye gündemine ilişkin paylaşım yapmayacağını...
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Beşiktaş Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Nasuh Mahruki’nin başörtüsü ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Geçen günlerde ekonomi dışında Türkiye gündemine ilişkin paylaşım yapmayacağını duyuran Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Beşiktaş’tan bağımsız belediye başkanı adayı olan Nasuh Mahruki’nin sözlerine X (Twitter) hesabından yanıt verdi.

AKUT'un kurucusu Mahruki’nin “Türban, bir siyasal İslam ve emperyalizm sembolüdür, başörtüsüyle kimsenin sorunu yok ama türbanla var" sözlerini alıntılayan Prof. Dr. Demirtaş, “Türkiye’nin bu saçma sapan gündemleri bırakıp, Bilim, Teknoloji, Adalet ve Hukuk peşindem koşması lazım” mesajı paylaştı.

Prof. Dr. Demirtaş’ın X mesajı şöyle:

* Allah Aşkına: Benim için başörtüsü de mini etek de türban da mayo da çarşaf da ip bikini de sorun değil. Türkiye’nin bu saçma sapan gündemleri bırakıp, bilim, teknoloji, adalet ve hukuk peşindem koşması lazım.