Özgür Özel ve Lütfü Savaş'la görüştü

Özgür Özel ve Lütfü Savaş'la görüştü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatay adayı Lütfü Savaş, CHP Genel Merkezi'nde görüştüCHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatay adayı Lütfü...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatay adayı Lütfü Savaş, CHP Genel Merkezi'nde görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatay adayı Lütfü Savaş, CHP Genel Merkezi'nde görüştü.

Hatay'a ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.

Görüşmeye Gökhan Zeybek ve Selin Sayek Böle ile Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki de katıldı.

Özel'den değişim sinyali

CHP lideri sabah saatlerinde NOW TV'de katıldığı Çalar Saat programında, Lütfü Savaş ile bugün görüşme gerçekleştireceğini belirtmişti ve Hatay adaylarının değişeceğinin sinyalini vermişti.

Özel, “Biz Hatay’da yaşananları çok dikkatli analiz ediyoruz. Hatay’da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü gece anket yaptık. Birazdan Lütfü Savaş’la da konuşacağım, elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Anket şunu gösteriyor; Lütfü Bey’in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay’ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimiz gösteriyor” demişti.

Ayrıntılar geliyor