Özgür Özel’den Erdoğan’a yanıt: Çekincemiz yok, paranın harcandığı bina belli

Özgür Özel’den Erdoğan’a yanıt: Çekincemiz yok, paranın harcandığı bina belli
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan’a CHP Genel Başkanı Özgür Özel yanıt verdi. Özel, "Çekincemiz yok, paranın harcandığı bina belli"...
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan’a CHP Genel Başkanı Özgür Özel yanıt verdi. Özel, "Çekincemiz yok, paranın harcandığı bina belli" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta’da halk buluşmasında açıklamalarda bulundu. Konuşmasına, CHP’li isimlere başlatılan ‘para sayma’ soruşturmasına değinerek başlayan Özel, bu soruşturma üzerinden partilerini hedef alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da yanıt verdi. Özel, “Çekincemiz yok, paranın harcandığı bina belli” ifadelerini kullandı.

Devamında iktidarı ekonomi politikaları üzerinden eleştiren Özel, emeklilerin enflasyonun çok altında kalan aylıkları eleştirdi. Hükümetin her şeye para bulunduğunu ancak emekliye para bulunamadığını kaydeden Özel, “4 gençten üçü bavulları kafasında toplamış. Asıl beka sorunu bu” dedi.

Partisinin Isparta adayı Atakan Yazgan için seçmenden oy isteyen Özel, “Biz Isparta ittifakıyız. Türkiye ittifakıyız. Atakan Yazgan kazanacak, Isparta kazanacak” diye konuştu.

Erdoğan ‘bu oyun iyice kirlendi’ demişti

Görüntülerle ilgili bugün Van’da konuşan Erdoğan, “İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracak. Utanma bilmeyen suratlara milli irade tokadını vuracaktır. Musibet, kimi zaman darbeler, kimi zaman ekonomik krizler, kimi zaman terör ve eylemleri olarak karşımıza çıktı. Kirli iç ve dış pazarlıklar bunlara eşlik etti. Şimdi de aynı tabloyla karşı karşıyayız” demişti.