Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Hazine'nin içi boşsa hesabı emekliler değil sen vereceksin

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Hazine'nin içi boşsa hesabı emekliler değil sen vereceksin
CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  Erdoğan'ın emekliler için "1.4 trilyon para lazım, böyle bir para yok" sözlerine değinerek "Sana emanet edilen Hazine'nin içi doluydu, boşaldıysa hesabı emekliler vermeyecek, sen vereceksin" dedi.CHP...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  Erdoğan'ın emekliler için "1.4 trilyon para lazım, böyle bir para yok" sözlerine değinerek "Sana emanet edilen Hazine'nin içi doluydu, boşaldıysa hesabı emekliler vermeyecek, sen vereceksin" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Çatalca halk buluşmasında konuştu. Emekli ikramiyelerinden iktidara yüklenen Özel, Hazine’deki parayı hatırlattı. Özel, “Sana emanet edilen Hazine'nin içi doluydu, boşaldıysa hesabı emekliler vermeyecek, sen vereceksin” dedi.

Özel'in konuşmasından öne çıkanlar;

Kimin sayesinde emekli ikramiyesi alıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun.Kemal Bey 'ben emeklilere ikramiye vereceğim' dediğinde onlar veremezsin dedi. 2018'de bin lira verdiler, biz yetmez dedik. O bin lira 2018'de tam 24 kilo dana kıyma alıyormuş!

Maalesef her meseleye beka sorunu diyerek, bir korku siyaseti yaratmaya çalışanlar şunu iyi bilsinler: Nedir beka sorunu? ‘Dünyanın bütün ülkelerinin gözü Türkiye’de. Bunda korkacak bir şey yok. Bundan 100-110 yıl önce de Dünya’nın gözü Türkiye’nin üzerindeydi. Birilerinin çok sevdiği, peşinden gittikleri, öve öve bitiremedikleri, matbaayı 200 yıl geç getirdiği için, donanmayı Haliç’te 33 sene mahkum ettikleri için birileri ilimde fende ilerledi ve emperyalist diyetlerle Anadolu’yu işgale kalkıştı. O gün birilerinin çok sevdikleri işgal donanmasına kırmızı halı seriyordu. Sizin benim hemşehrimiz var ya o da Kartal istimbotunun üzerine çıkmış, yanındaki yaverine ‘Korkma çocuk geldikleri gibi gidecek’ diyordu. O beka sorunu ortaya çıkınca, birileri Yıldız Sarayı’nın arka iskelesinden İngiliz zırhlısına kaçarken, bizimki Bandırma Vapuru’na binip Samsun’a gitti, memleketi kurtardı. Yine bir beka sorunu olursa, yine Türkiye üzerinde Dünya’nın güçlü ülkeleri bir hesaba girerse, hiç kimse merak etmesin bu memleketi Recep Tayyip Erdoğan çağırınca havalaanına giden, yan yana dizilen, perdelik kumaştan kot üstüne kefen giyip de ölmeye geldik diyenler değil, dedeleri koyun koyuna kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi.

Uçan, kışlık, yazlık, bin odalı saraya para var, emekliye para yok. Madem emekliye para yok. O zaman 31 Mart’ta da Tayyip Bey’e oy yok. . 1.4 trilyon değil, 690 milyara ihtiyaç var. Bu 690 milyar para bulunamaz mı? Geliyordu, son anda mani oldu. Bu İliç'te 9 kişiyi öldüren altın şirketi 222 milyon vergi ödeyecekmiş, affedilmiş. Beşli çetenin, yandaş müteahhitlerin, saray müteahhitlerinin 2022 yılında ödemesi gereken toplam 680 milyar vergiden vazgeçtiler. Size 690 milyar para olsa her ay 7'şer bin lira ödenebilirdi. Ama beşli çeteye para var, emekliye para yok. Yandaş müteahhite para var, emekliye yok

AK Partililer ve MHP'lilerin mutlaka son seçimde Tayyip Bey'e oy veren herkesin bu seçimde oy vermemesi lazım. Çünkü 4 yıl seçim yok. 4 yıl boyunca kemer sıkacağız diyor, acı reçete içireceğim diyor. Bundan sonra 'sıkı para politikası' diyor Mehmet Şimşek. Ağzından kaçırdı. Siyasette kuraldır; sarı kartı gösterirsen, kırmızı ışığı yakarsan, ben çantada keklik değilim dersen; senin değil, o holdinglerin, ultra zenginlerin vergilerini artıracak.

Bir oy Erhan Güzel'e, bir oy güzel insan Ekrem İmamoğlu'na. Söz mü? Seçime 20 gün kaldı. Lütfen Erhan kadar çok çalışın, Ekrem Başkan kadar çok çalışın. Emaneti bu Atatürk düşmanlarından geri alın. Çatalca'yı tarikat yuvası yapanlardan Çatalca'yı kurtarın.