Özkan Uğur Müzik Kayıt Stüdyosu açıldı

Özkan Uğur Müzik Kayıt Stüdyosu açıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyük İstanbul Otogarı’nda ünlü sanatçı Özkan Uğur anısına atfettiği Özkan Uğur Müzik Stüdyosu'nu açtı.Randevu sistemi ile çalışacak stüdyoda talep eden kişi veya grupların çalışma,...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyük İstanbul Otogarı’nda ünlü sanatçı Özkan Uğur anısına atfettiği Özkan Uğur Müzik Stüdyosu'nu açtı.

Randevu sistemi ile çalışacak stüdyoda talep eden kişi veya grupların çalışma, prova ve ses kayıt işlemleri ücretsiz olarak yapılrıken, İki katlı olarak tasarlanan stüdyo, toplam 125 m2 kullanım alanda inşa edildi. 54 m2 büyüklüğündeki giriş katının 18 m2’lik bölümü rahatça enstrüman çalabilecekleri prova ve performans odası olarak; 71 m2 büyüklüğündeki üst katının 37 m2’lik bölümü ise gerek bireysel, gerekse gruplar halinde sağlıklı ses kaydı yapılabilecek donanımla, kayıt stüdyosu olarak düzenlendi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Güvenli, temiz ve düzenli hale gelen otogarda; Gençlik Ofisi, Evliya Çelebi Kütüphanesi, Enstitü İstanbul İSMEK, Gazanfer Bilge Spor Merkezi, Kaptan Köşkü, Geçici Barınma Merkezi de açmıştık." dedi.