Parti devletinin resmi

Parti devletinin resmi
Tunceli Valiliği, AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın’ın jandarma karakolunda askeri törenle karşılanmasına ilişkin inceleme başlattı. Karakol komutanının görevden alındığı öğrenildi.AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan...

Tunceli Valiliği, AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın’ın jandarma karakolunda askeri törenle karşılanmasına ilişkin inceleme başlattı. Karakol komutanının görevden alındığı öğrenildi.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ile Gedikler Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında karakoldaki askerlerin, Özaydın’ı ‘’Tören Kıtası’’ ile karşıladığı paylaşılan fotoğraflardan anlaşıldı. Tunceli Valiliği, sosyal medyaya da yansıyan görüntülere ilişkin inceleme başlattı.

Açıklamada, konunun tüm yönleriyle araştırılması için gerekli işlemlerin başlatıldığı ifade edildi.

‘’KARAKOL KOMUTANI GÖREVDEN ALINDI’’
Valilik tarafından başlatılan incelemenin ardından, karakol komutanı A.Y. görevden alındı.

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, ‘’Karakol komutanı görevden alındı. Bir siyasetçi olarak bu görüntüleri tasvip etmiyorum. Şanlı Türk ordusunun bu görüntülerle gündeme gelmesi kabul edilebilir bir durum değil. Karşılama törenini hazırlayan karakol komutanının görevden alınarak merkeze çekildiği, hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini öğrendim’’ dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 Temmuz’da başlayıp 7 gün süresince Çemişgezek ilçe merkezi ve 34 köyün tamamını ziyaret ettikleri bir program gerçekleştirdiğini belirtti. Özaydın açıklamasında özetle askerlerin kalekol komutanını beklediğini, kendisi için tören kıtasında beklemediğini söyledi.