PEDALLAR ERCİYES DAĞI’NDA DÖNÜYOR

PEDALLAR ERCİYES DAĞI’NDA DÖNÜYOR
Bisikletçilerin gözde mekanı haline gelen Türkiye'nin en önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes Dağı'nda 7 yılda 155 uluslararası bisiklet yarışı yapıldı.Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla kayakseverlerin...

Bisikletçilerin gözde mekanı haline gelen Türkiye'nin en önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes Dağı'nda 7 yılda 155 uluslararası bisiklet yarışı yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla kayakseverlerin vazgeçilmezi haline gelen Erciyes, yaz aylarında da bisiklet tutkunlarını ağırlıyor.

Türkiye'de bisiklet sporunun en iddialı merkezlerinden biri haline gelen Erciyes, uluslararası organizasyonların da tercih edilen merkezi oldu.

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen master planıyla Erciyes Dağı'ndan 4 mevsim yararlanıldığını söyledi.

Erciyes AŞ olarak yoğun çaba harcadıklarını vurgulayan Cıngı, "Kışın kayak ve kar sporlarının yoğun olarak yapıldığı merkezimizde yazın da bu altyapıyı değerlendirmek, şehir ekonomisine katkı sağlamak adına sürekli arayış içindeyiz." diye konuştu.