Polis, çalıntı aracın içinde bulduğu kedi yavrusunun sahibini arıyor

Polis, çalıntı aracın içinde bulduğu kedi yavrusunun sahibini arıyor
ABD polisi, ele geçirilen çalıntı bir araçta yaptıkları incelemede, koltuğun altında bir kedi yavrusu buldu. Yapılan açıklamada "Birilerinin bu sevimli kedi dostumuzu tanımasını ve onu sahibine kavuşturmamıza yardımcı olmasını...

ABD polisi, ele geçirilen çalıntı bir araçta yaptıkları incelemede, koltuğun altında bir kedi yavrusu buldu. Yapılan açıklamada "Birilerinin bu sevimli kedi dostumuzu tanımasını ve onu sahibine kavuşturmamıza yardımcı olmasını umuyoruz" denildi.

Connecticut eyaletinin Meriden kentinde 15 Ağustos’ta polis tarafından yapılan açıklamada, silahlı bir soygunda kullanıldığı düşünülen çalıntı bir aracın önce polis aracıyla çarpıştığı ve şüphelinin aracı terk ederek kaçtığını belirtti. Çalıntı araç üzerinde yapılan incelemede koltuğun altında bir kedi yavrusu bulunduğunu tespit eden polis, “Kazadan sonra çalıntı araç incelenirken koltuğun altında 7 haftalık bir erkek kedi bulundu. Araştırmalarımız sonucunda bu yavru kedinin, Wallingford, Branford, Southington ve Torrington'daki soygunlar arasında bir yerden alındığını düşünüyoruz. Birilerinin bu sevimli kedi dostumuzu tanımasını ve onu sahibine kavuşturmamıza yardımcı olmasını umuyoruz” duyurusunu yaptı.